Nejlevnější MBA titul online 2023

Spoiler: Pokud nechcete číst dále a zajímá vás jen vyzkoušený způsob jak získat titul MBA do 20 000 Kč, přejděte na tento odkaz.

Titul MBA lze v ČR získat již řadu let, přesto byl dlouhou dobu finančně nedostupný, resp. cena se pohybovala i od 100 000 Kč výše. Studium kupovaly firmy vybraným manažerům, pro které to často byla podmínka udržení si pozice či případného postupu.

Postupně se objevovaly možnosti studia dálkového nebo i možnost studovat MBA online, avšak takové kurzy nepůsobily příliš důvěryhodně. Jak přibývalo konkurence, cena titulu MBA šla dolů.

Pro představu uvádíme ceny MBA titulů na školách:

  • Vysoké škola ekonomie a managementu v Praze – 70 000 Kč
  • Vysoké učení technické v Brně – 84 000 Kč
  • Czech combat academy v Ostravě – 87 600 Kč

Nižší desítky tisíc Kč za titul MBA zaplatíte, pokud zvolíte studium MBA online. My jsme vyzkoušeli program Edu Effective, který působí po celém světě a dle dostupných informací již studiem prošly tisíce studentů. Proč získat MBA titul levně a proč právě tento?

Edu Effective – studujte MBA online

  • 100% onlineMBA (Master of Business Administration), MPA (Master of Public Administration), MSc. (Master of Science), LL.M. (Master of Laws) nebo DBA (Doctor of Business Administration) připravené speciálně pro dospělépracující s nedostatkem času
  • Studium vám pomůže stát se expertem ve svém oboru, zvýšit svou hodnotu na trhu práce, šanci na povýšení a získat nové mezinárodní kontakty
  • Navíc 100 % garance vrácení peněz: Vyzkoušejte naše studium na 14 dní a pokud nebudete spokojeni, vrátíme vám 100 % zaplacené částky
  • A to nejlepší nakonec, cena se pohybuje do částky 20 000 Kč!

Po registraci do programu získáváte přístup a studovat můžete kdykoliv. Program je rozvržen do krátkých, 15ti minutových bloků, můžete tak např. každý den věnovat studiu 15 minut. Bylo by mýlkou domnívat se, že si vše proklikáte a na konci máte titul MBA zadarmo.

MBA titul od Edu Effective

Opak je totiž pravdou a program je velmi pečlivě rozpracován do 10ti modulů a každý z nich se dále dělí na 30 bloků. Ty obsahují zejména krátká videa (většinou 3-4 v každém bloku) od předních expertů z oblasti managementu. Na pozadí běží určitá inteligence, která vám nedovolí každý blok dokončit dříve než za 10-15 minut a jednou za čas se připravte také na testy, které prověří vaše nově nabyté znalosti.

Před každým testem musíte pomocí kamery v počítači potvrdit svoji totožnost a celkově to na mě působí, že si dávají záležet na tom, aby vysněný titul MBA získal opravdu jen ten kdo si ho zaslouží.

Motivačně potom působí i získávání odznaků, za přihlášení, za dokončený modul, za vypracovaný test. Počet odznaků potom můžete porovnat s dalšími studujícími, máte-li tedy ve svém okolí někoho, kdo o studiu také uvažuje, můžete se motivovat navzájem.

Jakmile dokončíte všechny moduly, otevře se vám poslední, 11. a ten obsahuje závěrečný test, jakousi zkoušku, po jejímž splnění je MBA titul váš.

Pravidelně se konají zřejmě i offline akce, na kterých studenti, kteří dokončili MBA program obdrží certifikát a diplom.

Jako velké plus také vnímám vytvoření jakési komunity, kdy je možné navázat kontakt s dalšími studenty, vyměňovat si zkušenosti nebo i zahájit spolupráci na svých projektech.

Samotný titul MBA je jistě prestižní záležitost, nicméně získáné zkušenosti, které můžete uplatnit ve svém oboru a díky nim pracovat efektivněji a být úspěšní, to je hlavní přidaná hodnota tohoto programu.

Přeji mnoho úspěchů a ať se daří! Více informací o Edu Effective zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *